FőlapRólunk

Kik is vagyunk?

Az üzleti-gazdasági élet valamennyi területén szembesülnünk kell különböző jellegű kockázatokkal. Célkitűzésünk, hogy ezen kockázatok hatékony kezelésében, modellezésében nyújtsunk segítséget. Társaságunk az ilyen jellegű gazdasági kérdések megoldásának, kivitelezésének hatékony formáját nyújtja partnerei számára. Eddigi munkáink során szinte valamennyi nemzetgazdasági ág szereplőivel dolgoztunk már együtt, hiszen a kockázat – mint tényező – nem ágazat-specifikus.

Igény

Egy szervezet kockázatai megfelelő szabályozással, fejlett kockázat-, illetve folyamatkezelési módszerekkel még előnnyé is alakíthatóak a piaci versenyben. Ennek elérése azonban megfelelő szakértelmet, jelentős ráfordítást igényel a piaci szereplőktől.  A rendelkezésre álló erőforrások kapacitásai végesek, magasabb szintű kihasználtságuk összehangolásuk révén lehetséges.

Célközönség

Olyan típusú vezető számára vagyunk ideális partnerek, aki érti-érzi a kockázat jelentőségét, aki tudja hogy a kockázatok kezelése a fenntartható működés és jövedelemtermelés záloga és végül aki átérzi, hogy a jelenben tett ezirányú haszonáldozat garantálja a jövőbeli hozamait. Nem tudunk kiemelni egy olyan ágazatot sem amely a kockázat mérése és elhárítása terén fontosabb lenne számunkra a másiknál.

Megoldások

Munkatársaink ma már jelentős tapasztalattal, szakismerettel rendelkeznek a kockázat kezelésének, a gazdasági és üzleti folyamatok szabályozásának témakörében, erről referencia-listánknál is meggyőződhet. Munkatársaink eddigi projektjeik során az alábbi témakörökben végeztek tevékenységet, referencia-listánkban szereplő üzletfeleink megelégedésére:

  • ERM (Enterprise Risk Management)  bevezetés, működtetés, feljavítás

  • működési kockázatok felmérése és optimalizálása

  • folyamat és esemény szimuláció

  • hitelkockázati modellek fejlesztése (scoring, rating rendszerek építése) 

  • viselkedés analízis (kockázati modell)

  • ágazati kockázatok modellezése

  • ügyfél-szegmentációs modellek megalkotása

  • ügyfél-potenciál számítása, modellezése

  • kutatás-fejlesztés a kockázatmenedzsmenttel összefüggésben

 

 

 

Kapcsolat

Székhely:2094 Nagykovácsi, Tompa Mihály u. 9. 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

Telefon: 06-30-201-7554

Rólunk

Az üzleti-gazdasági élet valamennyi területén szembesülnünk kell különböző jellegű kockázatokkal. Célkitűzésünk, hogy ezen kockázatok hatékony kezelésében, modellezésében nyújtsunk segítséget.

Bővebben...