FőlapSzervezeti tanácsadás
  1. Szervezet -Emberi erőforrás - HR rendszerek  – HR EFQM

A stratégia megvalósítása senki máson nem múlik, múlhat, mint akik azt nap, mint nap munkájukkal elősegítik. Nincs még egy olyan erőforrás, amelynek hatékonysága az időben ne lenne ennyire változó! Így egy vállalat egyik legfontosabb sikertényezője, hogy a rendelkezésre álló emberi erőforrásokat folyamatosan a leghatékonyabban alkalmazza.

 

Ez viszont nem, vagy nem csak az egyes emberek egyéni teljesítményeitől függ, hanem az egész szervezettől, a benne dolgozó emberektől, kapcsolataiktól, munkájuk szervezettségétől, irányításától, a szervezetre jellemző kultúrától, és még sok más, a szervezetre ható tényező eredőjétől.

 Tanácsadóink segítenek abban, hogy a humán stratégiát át tudja alakítani valódi „humánpolitikává”. Szervezete folyamatainak elemzését követően olyan működési struktúrát tudunk ajánlani, amely megfelel gazdasági profiljának. Biztos kézzel tudunk különbséget tenni a különféle szervezeti struktúrák között, legyen az elsősorban projekt jellegű feladatokra, vagy folyamatos működésre szabva. Az általunk javasolt szervezeti felépítés törekszik a redundanciák kiszűrésére, ami garanciát nyújt a hatékony működésre.

A pontos tervezés során Ön már könnyebben láthatja az elkövetkező évek létszámigényeit, segítséget adva a költségek jobb tervezéséhez és kontrolljához.

 

 

 

Kapcsolat

Székhely:2094 Nagykovácsi, Tompa Mihály u. 9. 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

Telefon: 06-30-201-7554

Rólunk

Az üzleti-gazdasági élet valamennyi területén szembesülnünk kell különböző jellegű kockázatokkal. Célkitűzésünk, hogy ezen kockázatok hatékony kezelésében, modellezésében nyújtsunk segítséget.

Bővebben...