FőlapSzolgáltatásokKockázatmenedzsment (ERM)

A kockázatmenedzsment szisztematikus, jól szervezett folyamatos tevékenység amelynek célja az eredmények változékonyságának csökkentése, a lökésszerűen jelentkező veszteségek elhárítása – a stratégia megvalósításának biztosítása.

 

Azok a vállalatvezetők, akik felismerték a kockázatmenedzsmentben rejlő előnyöket jelentős jövedelmezőség javulásról és fejlődésről számolnak be, de egyik fő erényének a gyorsabb és jobb döntéshozatalt tekintik.

 

Fejlettségi szint meghatározás

 

Objektív kérdőíves rendszerünkkel visszacsatolást adunk a szervezet kockázatmenedzsmentben elért fejlettségéről, javaslatot teszünk a feljavításra, igény szerint el is végezzük.   

 

Szoftveres támogatás

 

Angliai partnerünk szoftverével a teljes kockázatmenedzsment folyamatot támogatjuk a felmérési szakasztól a vezetői információs rendszerig.

 

 

 

Kapcsolat

Székhely:2094 Nagykovácsi, Tompa Mihály u. 9. 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

Telefon: 06-30-201-7554

Rólunk

Az üzleti-gazdasági élet valamennyi területén szembesülnünk kell különböző jellegű kockázatokkal. Célkitűzésünk, hogy ezen kockázatok hatékony kezelésében, modellezésében nyújtsunk segítséget.

Bővebben...