about us kép

Rólunk

Kik is vagyunk?

Az üzleti-gazdasági élet valamennyi területén szembesülnünk kell különböző jellegű kockázatokkal. Célkitűzésünk, hogy ezen kockázatok hatékony kezelésében, modellezésében nyújtsunk segítséget. Társaságunk az ilyen jellegű gazdasági kérdések megoldásának, kivitelezésének hatékony formáját nyújtja partnerei számára. Eddigi munkáink során szinte valamennyi nemzetgazdasági ág szereplőivel dolgoztunk már együtt, hiszen a kockázat – mint tényező – nem ágazat-specifikus.

 

Igény

Egy szervezet kockázatai megfelelő szabályozással, fejlett kockázat-, illetve folyamatkezelési módszerekkel még előnnyé is alakíthatóak a piaci versenyben. Ennek elérése azonban megfelelő szakértelmet, jelentős ráfordítást igényel a piaci szereplőktől.  A rendelkezésre álló erőforrások kapacitásai végesek, magasabb szintű kihasználtságuk összehangolásuk révén lehetséges.

Célközönség

Olyan típusú vezető számára vagyunk ideális partnerek, aki érti-érzi a kockázat jelentőségét, aki tudja hogy a kockázatok kezelése a fenntartható működés és jövedelemtermelés záloga és végül aki átérzi, hogy a jelenben tett ezirányú haszonáldozat garantálja a jövőbeli hozamait. Nem tudunk kiemelni egy olyan ágazatot sem, amely a kockázat mérése és elhárítása terén fontosabb lenne számunkra a másiknál.

Megoldások

Munkatársaink ma már jelentős tapasztalattal, szakismerettel rendelkeznek a kockázat kezelésének, a gazdasági és üzleti folyamatok szabályozásának témakörében.

 

Munkatársaink eddigi projektjeik során az alábbi témakörökben végeztek tevékenységet, referencia-listánkban szereplő üzletfeleink megelégedésére:

  • ERM (Enterprise RiskManagement) bevezetés, működtetés, feljavítás,
  • működési kockázatok felmérése és optimalizálása,
  • folyamat és esemény szimuláció,
  • hitelkockázati modellek fejlesztése (scoring, rating rendszerek építése),
  • viselkedés analízis (kockázati modell),
  • ágazati kockázatok modellezése,
  • ügyfél-szegmentációs modellek megalkotása,ügyfél-potenciál számítása, modellezése kutatás-fejlesztés a kockázatmenedzsmenttel összefüggésben

Örömmel találkozunk Önökkel, bemutatva szolgáltatásainkat!

Központi elérhetőségek:
E-mail:info(kukac)kockazatkutato.hu

Szirtes Gábor
Email:szirtes.gabor(kukac)kockazatkutato.hu
Tel: 06-30-931-0115

Vojnisek Péter
Email:vojnisek.peter(kukac)kockazatkutato.hu
Tel: 06-30-201-7554