Szolgáltatásaink

Döntés szimuláció

 

Legyen szó akár termelésről, akár szolgáltatásról a vállalatok mindennapi működése számos különböző tevékenységet végző részleg, és az azokat összekapcsoló, egymással gyakran párhuzamosan futó folyamatokból tevődik össze.

Megfelelő döntést az képes hozni, aki ismeri a folyamatok, folyamatelemek és erőforrások kapcsolatát, azt mérni, becsülni tudja. Ez az optimalizálás előfeltétele. Ehhez nyújt eszközt az ún. diszkrét esemény szimuláció (DES).

Bővebben

Szabály és mintakutatás

 

Ha nem a múltból következik a jövő, akkor miből?

A szabályokból, mintákból, a felismert (és sokszor a fel nem ismert) összefüggésekből.Adatbányászat, statisztika, modellezés, matematika, ökonometria – a lényeg, hogy az adatból információ legyen.

Ezt tudjuk mi professzionálisan, alázattal, célhoz kötötten.

Bővebben 

Kockázatmenedzsment (ERM)

 

A kockázatmenedzsment szisztematikus, jól szervezett folyamatos tevékenység, amelynek célja az eredmények változékonyságának csökkentése, a lökésszerűen jelentkező veszteségek elhárítása – a stratégia megvalósításának biztosítása.

 Bővebben

Stratégiai tanácsadás

 

A sikeres vállalatok szinte kivétel nélkül alkalmaznak stratégiát, ezek szerint a sikeres vállalatokat az különbözteti meg a kevésbé sikeresektől, hogy az alapvetően jó stratégiájukat meg is tudják valósítani.A mai menedzsment számára ez a legnagyobb kihívás, vagyishogy hogyan készítsünk és valósítsuk meg a stratégiánkat, milyen úton lehet ezt elérni?

Tanácsadóink megvizsgálják Önnel együtt, hogy a vállalatánál meglévő stratégia konzisztens-e a vállalati küső és belső tényezőkkel, és tartalmaz-e átfogó és kellő részletességig lebontott célokat.

 Bővebben

Szervezet -Emberi erőforrás

 

Tanácsadóink segítenek abban, hogy szervezete folyamatainak elemzését követően olyan működési struktúrát tudunk ajánlani, amely megfelel gazdasági profiljának. 

Bővebben